Trabzon'da Sol Kanat Sıkıntısı

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos'un Hollanda kampı sonrasında yaptığı açıklamada öncelikli olarak sol kanata takviye yapılmasını istedi.BROOS, OYUNCULARINI TANIDIYeni sezon hazırlıkları için Hollanda'da 13 gün boyunca kamp yapan bordo mavili takımd


Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos'un Hollanda kampı sonrasında yaptığı açıklamada öncelikli olarak sol kanata takviye yapılmasını istedi.

BROOS, OYUNCULARINI TANIDI

Yeni sezon hazırlıkları için Hollanda'da 13 gün boyunca kamp yapan bordo mavili takımda teknik direktör Hugo Broos, her oyuncuya şans verdi,birebir ilgilendi ve onları tanıma imkanı buldu.

SOL KANAT SIKINTISI

Broos, çift kale idmanlarda ve hazırlık maçlarında şans verdiği futbolcuları görme yanında,takımın eksiklerini de görmüş oldu, öncelik olarak sol kanatta sıkıntı yaşandığı ve bu mevkie takviye yapılmasını kaydetmişti.

ÖNCELİK SOL KANADA TAKVİYE

Broos, "Bizim için öncelikli olan pozisyon sol kanat. Bochum karşısında Engin çok iyi oynadı. Fakat Engin bir sol kanat oyuncusu değil. Dolayısıyla önceliği her koşulda sol kanada vereceğiz. Sağ kanatta da Barış çok iyi bir oyun çıkarttı ve Yattara ile rahatlıkla forma için rekabet edebileceğini gösterdi. O yüzden sağ kanattaki soruna şu anda öncelik vermeden sol kanat için ısrarımızı devam ettireceğiz" demişti.

Bunu yanında forvette Gökhan Ünal'ın formsuzluğu ise Hugo Broos'u düşündürdü.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri