Trabzon'daki olaylarda da başroldeydi! Mert Hakan Yandaş İzmir'de de sahnede

Trabzon'da oynanan Trabzonspor maçında da taraftarları provoke ettiği söylenen fenrbahçeli Mert Hakan Yandaş, İzmir'de de sahneye çıktı.

Süper Lig'in ikinci haftasında İzmir'de oynanan Göztepe - Fenerbahçe karşılaşmasının yankıları sürüyor.

İstanbul ekibinin başkanının sahaya inmesiyle başlayan olaylarda, Ali Koç'un yere düştüğü görüntüler dünya basınında yer buldu.

Türkiye'yi bir kez daha rezil bir duruma düşüren karşılaşmada gözler Fenerbahçe'nin her olayında başrol oynayan Mert Hakan Yandaş'ı aradı. Kadroda olmayan futbolcu locada ortaya çıktı.

Trabzon'da geçen sezon oynanan karşılaşmaya da sakat olmasına rağmen getirilen ve taraftarları provoke ettiği iddia edilen, Galatasaray ile oynanan karşılaşmadaki olayların içinde yer alan Mert Hakan Yandaş'ın İzmir'e de gittiği öğrenildi.

Ortaya .çıkan görüntülerde ise oturduğu loca ile yan loca arasında kavga çıktığı, taraftarların ise Yandaş'a tepki gösterdikleri görüldü.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (11)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri