Trabzonlu Sudenur Aksoy'dan Dünya Şampiyonası'nda tarihi başarı!

U21 Kadın Kumite -68 kiloda yarışan Trabzonlu Sudenur Aksoy, Venedik'te düzenlenen Dünya Karate Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olarak Türkiye'yi gururlandırdı.

İtalya'nın Venedik kentinde düzenlenen Dünya Ümit, Genç ve U21 Karate Şampiyonası'nda, U21 Kadın Kumite -68 kiloda yarışan Sudenur Aksoy, dünya üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Trabzon'un Şalpazarı ilçesi Sugören Mahallesi'nden olan ve İstanbul'da yaşayan genç sporcu, hem ülkesini hem de memleketi Şalpazarı'nı gururlandırdı. Dünya çapında adını duyuran Aksoy, bu başarısıyla gelecekte daha büyük hedefler için umut verdi.

Karate dalındaki bu önemli başarısıyla dünya üçüncüsü olan Sudenur Aksoy'un, karşılaşma sonrası yaşadığı sevinç sosyal medyada büyük ilgi gördü. Coşkuyla hocasına koştuğu an, başarı sevincini birlikte paylaştıkları görüntülerle dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri