Trabzonlu yıldıza kanca

Trabzonspor’la sözleşmesi önümüzdeki sezon sona erecek olan Ceyhun Gülselam’ın Aykut Kocaman tarafından yakın markaja alındığı ortaya çıktı. Sakaryalı olan Fenerbahçe teknik direktörü Aykut  Kocaman’ın, aynı zamanda  hemşehrisi olan genç futbolcunun menaj

Trabzonspor’la sözleşmesi önümüzdeki sezon sona erecek olan Ceyhun Gülselam’ın Aykut Kocaman tarafından yakın markaja alındığı ortaya çıktı. Sakaryalı olan Fenerbahçe teknik direktörü Aykut  Kocaman’ın, aynı zamanda  hemşehrisi olan genç futbolcunun menajeri Faruk Sarı’yı arayarak, durumunu sorduğu iddia edildi.

Bu haber Trabzonspor’da gündeme bomba gibi düşerken, yönetimin yıllık 750 bin Euro kazanan Ceyhun’a yeni bir sözleşme teklif ederek, oyuncunun gelecek sezon bedelsiz gitmesine engel olmayı planladığı öğrenildi.

Ceyhun Gülselam ise daha önce yaptığı açıklamada Trabzonspor’da mutlu olduğunu ve hiçbir kulübe gitmek istemediğini  açıklamıştı. Bordo Mavili yönetim sözleşmesini uzatma konusunda teklif getirdiği Ceyhun’dan da olumlu cevap almıştı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri