Trabzonspor bu olmamalı!

Hugo Broos'lu Trabzonspor 9 maçta 3 galibiyet 3 yenilgi ve 3 beraberlik alarak 9. sırada yer alırken, lig lideri Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı 12 oldu.Bordo mavili takım en son 18 Eylül tarihinde Antalyaspor'u 3-1 yendiği maçtan beri galibiyet yüzü

Hugo Broos'lu Trabzonspor 9 maçta 3 galibiyet 3 yenilgi ve 3 beraberlik alarak 9. sırada yer alırken, lig lideri Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı 12 oldu.

Bordo mavili takım en son 18 Eylül tarihinde Antalyaspor'u 3-1 yendiği maçtan beri galibiyet yüzü göremiyor.

Geçen  sezon ligi 3. sırada tamamlayan Trabzonspor, bu sezona şampiyonluk parolasıyla girmişti.

Hugo Broos yönetimindeki Bordo-Mavililer'in planları tutmadı ve özellikle son haftalarda Trabzon büyük bir düşüşe geçti. Geride kalan 9 haftada sadece 3 galibiyet alabilen bordo mavililer, son 1 aydır galip gelemiyor.

9. hafta geride kalırken, 3 galibiyet, 3 yenilgi ve 3 beraberlik ile 12 puan ile 9. sırada yer aldı.  İstanbul takımlarının yanında Bursaspor, Kayserispor, Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Büyükşehir Belediyespor takımlarının gerisinde yer aldı.

Sivasspor:  Trabzonspor:
Trabzonspor:Diyarbakır
Manisaspor0Trabzonspor
Trabzonspor1Bursaspor
İ.B.B16Trabzonspor
Trabzonspor31Antalyaspor
Gençlerbirliği22Trabzonspor
Trabzonspor00Gaziantep
Galatasaray43Trabzonspor

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri