Trabzonspor taraftarına

Trabzon Fikir Kulübü Başkanı Yavuz Saltık, basın açıklaması yayınladı.İşte Yavuz Saltık'ın açıklaması:"Türkiye'nin dört bir yanındaki Trabzonpsorlular takımının ligde hiç bir iddiası olmadığı halde Cumartesi (yarın) oynanacak İBB maçında Olimpiyat stadyum

Trabzon Fikir Kulübü Başkanı Yavuz Saltık, basın açıklaması yayınladı.

İşte Yavuz Saltık'ın açıklaması:

"Türkiye'nin dört bir yanındaki Trabzonpsorlular takımının ligde hiç bir iddiası olmadığı halde Cumartesi (yarın) oynanacak İBB maçında Olimpiyat stadyumuna akın başlattı.

Trabzon Fikir Kulübü bir basın açıklaması ile “Trabzonspor Neden Büyük?” sorusuna cevap arayan taraflı tarafsız herkesi Cumartesi günü Olimpiyat Stadyumunda oynanancak İBB-Trabzonspor maçına beklediklerini açıkladı.

Eski Başkan ve yöneticiler başta olmak üzere tüm Trabzonlu veya Trabzonsporlu Sanatçı, Sporcu, Siyasetçi, Bürokratları tribüne çağıran Tabzon Fikir Kulübü yaptığı açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verdi:

Tabzonspor'un büyüklüğünü tartışma konusu yapmak kimsenin haddi de hakkı da değildir. Trabzonspor'un büyülüğünü tartışma cesaretini kendilerinde bulan herkes Cumartesi günü olimpiyat stadyumunda taraftardan gereken cevabı alacaktır.

Şampiyonluğa oynayan takımların bu stadyuma 10 bin kişiyi toplayamadığı yerde Trabzonspor'un puan cetvelindeki durumu ortada iken kaç kişiyi toplayacağını herkes merak ediyor. Trabzonspor tribünlerinin, bir şölen havasında geçmesini beklediğimiz bu maç için tüm Trabzonsporluları olimpiyat stadyumuna davet ediyoruz"

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri