Trabzonspor transfere yöneldi

Bordo-Mavililer  Polonya'nın ya Zagreblie Lubin takımının formasını giyen 28 yaşındaki Kolombiyalı stoper  Manuel Arboleda'yı bitirmek üzere. Trabzonspor,transferde atağa kalktı. Bordo mavili ekibin transfer komitesi üyeleri stoper mevkii için düşündükler

Bordo-Mavililer  Polonya'nın ya Zagreblie Lubin takımının formasını giyen 28 yaşındaki Kolombiyalı stoper  Manuel Arboleda'yı bitirmek üzere.

 

Trabzonspor,transferde atağa kalktı. Bordo mavili ekibin transfer komitesi üyeleri stoper mevkii için düşündükleri Polonya'nın Zagreblie Lubin  takımının  Kolombiyalı futbolcusu Manuel Arboleda 'nın transferinde önemli gelişmeler sağladı. Bu futbolcunun transferinin geçikmesinde ise sorunun yüksek bonservis bedelinin yanı sıra Trabzonspor'un eski futbolcusu Szymkoviak'ın önemli rol oynadığı  öğrenildi. 

Polonya'nın Zagreblie Lubin takımı forması giyen 28 yaşında 188 cm boyundaki Kolombiyalı savunma oyuncusu  Manuel Arboleda  bu sezon Polonya liginde forma giydiği 15 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırdı .

Z.Lubin kulübüyle büyük oranda anlaşma sağlanırken bonservis bedelinde azda olsa indirim yapılmasına çalışılıyor Ayrıca  bu futbolcu Trabzonspor'un Polanyalı  eski futbolcusu Szymkoviak'tan Trabzonspor için kötü referans alınca transfer gecikti. Türkiye ve Trabzon hakkından bilgi isteyen Kolombiyalı futbolcuya Trabzon'u kötüleyen Szymkoviak  biten transferin bir süre daha gecikmesine neden oldu.

Bordo-mavili yönetim'in Rizespor maçı öncesi imza için Türkiyeye getirmeyi planladığı Kolombiyalı savunmacı  Arboleda'yı iknaya çalışırken bu transferin bu akşam veya yarın netlik kazanması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri