Trabzonspor'dan Veda Yemeği

Yemeğe Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Nuri Okutan, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Alay Komutanı Albay Yüksel Sönmez, Divan Başkanı Ali Özbak, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Atal, kurul başkanları, STÖ temsilcileri ve bası

Yemeğe Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Nuri Okutan, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Alay Komutanı Albay Yüksel Sönmez, Divan Başkanı Ali Özbak, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Atal, kurul başkanları, STÖ temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Genel Sekreter Hasan Yener yemekte yaptığı açılış konuşmasında, Vali Okutan'ın Trabzon'dan ayrılacak olmasından dolayı üzüntü duyduklarını belirterek, “Sayın Okutan'ın Trabzon'a ve Trabzonspor'a büyük katkıları olmuştur. Kulübümüze bir yönetici bir başkan gibi hizmet vermiştir. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. İnanıyorum ki bundan önce olduğu gibi bundan sonrada görev yapacağı yerlerde önemli izler bırakacaktır” dedi.
Vali Nuri Okutan'da Trabzon'dan ayrılmanın zor olduğunu vurgulayarak, “Ben mesleğimi severek yapıyorum. Bu işin en zor yanı ayrılıklar. Trabzon benim meslek hayatım için çok önemli bir yer oldu. Burada çok şey öğrendiğimi söyleyebilirim. Ben çocukluktan beri Trabzonspor taraftarıyım. Şu bir gerçek ki Trabzonspor sadece bir spor kulübü değil, Trabzonspor bir kültür merkezi, görüntüden de anlaşıldığı gibi bütünlüğün simgesi. Burada görev yapanların idari anlamda Trabzonspor'u ön planda tutmalı. Kulübün ciddi bir yönetimi var. Ayrıca camia tarafından yakinen izleniyor. Kurumsal olarak ön palana çıkmış durumda. Ben şuan şunu söyleyebilirim ki benim verdiklerim değil, Trabzonspor'un bana verdikleri var. Bugüne kadar Trabzon Valisi olarak uluslararası görüşmelerde büyük gurur yaşadım. Bu gururu Trabzonspor sayesinde yaşadım. Herkes tanıyor ve biliyor. Trabzonspor çok önemli bir markadır. Türkiye'nin T'sidir. O nedenle değerinin bilinmesi gerekiyor. Geçen yılki gibi kombine kartlar satılabilmeli. SMS kampanyasına destek verilmeli. İnşallah Trabzonspor şampiyonluk yaşar ama o yarışın içinde olması da büyük zevk veriyor. Tekrar herkese teşekkür ediyor ve bilinmesini istiyorum ki Şanlıurfa'dan dualarımızı göndereceğiz” diye konuştu.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ise Vali Okutan'ın kente ve kulübe çok önemli hizmetleri olduğunu dile getirerek, “Kendisiyle birlikte çalışmaktan büyük keyif duyuyoruz. Şuan ayrılacak olması sebebiyle de üzgünüz. Ama iyi bir Trabzonsporlunun Şanlıurfa valisi olacağı içinde mutluyuz. Kendisine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha sonra  Hacısalihoğlu, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Atal ve TÜFAD Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özen Vali Okutan'a çeşitli hediyeler takdim ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri