Trabzonspor'u Abitoğlu yaktı!

Arda'nın Gabriç'e yaptığı sert faulde kırmızı kartını kullanmadı. Mustafa Sarp'ın Serkan'ı ceza alanı içerisinde  biçmesini ise izlemekle yetindi. Trabzonspor deplasmanda oynadığı karşılaşmada Galatasaray'a 4-3 mağlup olarak hayal kırıklığı yaşarken bordo

Arda'nın Gabriç'e yaptığı sert faulde kırmızı kartını kullanmadı. Mustafa Sarp'ın Serkan'ı ceza alanı içerisinde  biçmesini ise izlemekle yetindi.

 

Trabzonspor deplasmanda oynadığı karşılaşmada Galatasaray'a 4-3 mağlup olarak hayal kırıklığı yaşarken bordo Mavililer karşılaşmanın orta hakemi M.Kamil Abitoğlu'na ateş püskürüyor.

 

Karşılaşma boyunca verdiği kararlarla Bordo-Mavili ekibin adeta celladı olan Abitoğlu Trabzonspor'un mağlubiyetinde adeta başroldeydi. 

 

Karşılaşmanın ilk yarısında Galatasaraylı Arda'nın Gabriç'e arkadan yaptığı sert faule seyirci kalan Abitoğlu Arda'ya kırmızı kart göstermeyerek bir anlamda maçın kaderiyle oynadı. Aynı Abitoğlu 79.dakikada  gelişen bir Trabzonspor atağında ise Serkan'ın ceza sahası içersinde Mustafa Sarp tarafından düşürülmesine penaltı çalmayarak adeta mağlubiyetin hazırlayıcısı oldu.

 

Karşılaşma sonra Broos maçın kırılma anlarından birini Serkan'a yapılan  penaltı olduğunu açıklarken Başkan Sadri Şener'de Hakem Abitoğlu'nun Arda'ya kırmızı kart göstermemek için çok mücadele ettiğini ifade ederek Abitoğlu'nu eleştirdi.

 

Bordo mavililerde yönetim kurulu mağlubiyetin faturasını hakem M.Kamil  Abitoğlu'na çıkarırken, Bordo Mavili taraftarlar da hakem Abitoğlu'na adeta isyan etti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri