Trabzonspor'un eski teknik adamına şok! Taraftarlar isyan bayrağını çekti

Amedspor’da teknik direktör Ersun Yanal’a tepkiler artıyor. Alınan mağlubiyetler sonrası taraftarlar Yanal'ı istifaya çağırdı.

Yaz transfer döneminde Amedspor'un başına getirilen Ersun Yanal için işler iyi gitmiyor.

Yapılan transfer sonrası sezona Süper Lig hedefiyle başlayan takım beklenen performansı gösteremiyor.

Taraftarlar mağlubiyetlere tepki gösteriyor

İlk 8 haftada 12 puan toplayan Diyarbekir temsilcisinin, son olarak Esenler Erokspor karşısında aldığı 4-0'lık mağlubiyet taraftarı ayağa kaldırdı.

Yaşanan mağlubiyetler sonrası Ersun Yanal, taraftarların sert tepkisiyle karşılaştı.

Taktiksel eksikliklere dikkat çekildi

Amedspor taraftarları, yalnızca puan kayıplarından değil, sahada sergilenen taktikten de memnun olmadıklarını dile getiriyor.

Özellikle Esenler Erokspor maçında alınan farklı yenilginin ardından taraftarlar, Ersun Yanal’ı istifaya davet etti.

Gençlerbirliği maçı kritik öneme sahip

Yanal yönetimindeki takımın yalnızca 3 galibiyet alabildiği bu süreçte, hocaya yönelik eleştirilerde arttı.

Gençlerbirliği ile oynanacak bir sonraki maçta yaşanabilecek puan kaybı durumunda teknik direktörle yolların ayrılabileceği gündemde.

HEDEFLEDİĞİMİZ BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Amedspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

0-4 mağlubiyetle sonuçlanan Esenler Erokspor karşılaşmasının ardından taraftarlarımız ve camiamızda oluşan tepkilere dair bir açıklama yapma gereği doğmuştur. Sezon başında #HedefSüperLig parolasıyla başladığımız bu yolda, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ile anlaşma sağladık.

Ersun Yanal büyük bir özveriyle çalışmış ve çalışmaya devam etmektedir. Ancak dünkü maçta beklenmeyen sonuç neticesinde teknik ekibimiz ve futbolcularımızla bir araya gelerek kapsamlı bir değerlendirme toplantısı yapılmıştır. Yönetim kurulu olarak, bu zor dönemde takımımızın yanında durduğumuzu, fakat gerekli bütün uyarılarda bulunarak takımımızın hedeflerinden sapmaması için daha sıkı bir çalışma disiplini, motivasyon ve takım ruhu beklentisi içinde olduğumuzu kamuoyuna duyurmak isteriz.

Amedspor’un hedefi her zaman başarı olmuştur ve bu hedef doğrultusunda ilerlerken elbette zorlu süreçler yaşanabilir. Önemli olan, bu süreçlerde camiamızın kenetlenmesi, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek takımımıza olan güvenimizi göstermesidir. Taraftarımızdan beklentimiz; takımımıza sahip çıkmaları, sabırlı olmaları ve bu başarı yolunda desteklerini esirgememeleridir.

Yönetim kurulu olarak inanıyoruz ki, camiamızın desteği ve takımımızın azmiyle bu kırılma noktalarını aşacak ve hedeflediğimiz başarıya ulaşacağız.

Son olarak, büyük Amedspor camiasına sesleniyoruz: Kenetlenelim, birlik olalım ve bu takımı başarıya ulaştıralım.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri