Trabzonspor'un zirve yürüyüşü

TBL 2.Lig A Grubu'nda, Trabzonspor kendi evinde oynadIğı maçta Yeni Nesil'i 100-57'lik skorla yenerek gözünü 11. haftadaki Gelişim Koleji maçına çevirdi. Oynadığı on maçın dokuzunu kazanan Bordo Mavililer, İzmir ekibini de yenerek zirve mücadelesinden kop

TBL 2.Lig A Grubu'nda, Trabzonspor kendi evinde oynadIğı maçta Yeni Nesil'i 100-57'lik skorla yenerek gözünü 11. haftadaki Gelişim Koleji maçına çevirdi.

Oynadığı on maçın dokuzunu kazanan Bordo Mavililer, İzmir ekibini de yenerek zirve mücadelesinden kopmamayı hedefliyor.

25 Aralık Cuma günü 14.30'da Gelişim Koleji Spor Salonunda oynanacak karşılaşma öncesinde Trabzonspor Basketbol Derneği Başkanı Saner Ayar, Yeni Nesil karşısında aldıkları farklı skora sevindiklerini söylerken, Gelişim Koleji'yle oynayacakları maçı da kazanmak istediklerini açıkladı.

Bordo Mavili basketbolculardan Hakan, Serhat ve Umut tek hedeflerinin play-off olduğunu belirtirken "Bu gibi maçları kolay adımlarla geçiyoruz. İzmir deplasmanında işimiz biraz daha zor olacak.'' dedi.

 Antrenör Alaaddin Yakan ise 8. hafta Hacettepe karşısında aldıkları mağlubiyetin bir şansızlık olduğunu belirterek, " Şu anda ligde ikinci sıradayız ama ilerleyen haftalarda tekrar istediğimiz noktaya ulaşacağımıza inanıyorum.'' şeklinde konuştu.

Buna göre toplu sonuçlar ve puan durumu şu şekilde oluştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri