'TS İstanbul'da oynamayı planlıyor'

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele edecek Medical Park Trabzonspor'un, 19 Mayıs Spor Salonu'nun yeterli olmaması, 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali için inşası süren 7 bin 500 kişilik spor salonunun da sezona yetiştirilemeyecek olmasından dolayı maçları

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele edecek Medical Park Trabzonspor'un, 19 Mayıs Spor Salonu'nun yeterli olmaması, 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali için inşası süren 7 bin 500 kişilik spor salonunun da sezona yetiştirilemeyecek olmasından dolayı maçlarını İstanbul'da oynamayı planladığı bildirdi.

 Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, 19 Mayıs Spor Salonu'nun Beko Basketbol Ligi için yeterli olmadığını savunarak, ''Gerekli sponsorları bulduk ve bu salonu modernize edebileceğimizi söyledik, ancak bu talebimiz geri çevrildi. Mecburen maçlarımızı İstanbul'da oynamayı planlıyoruz'' dedi.

Basketbol takımının büyük hedefleri olduğunu, Trabzon'a basketbol heyecanı yaşatmak istediklerini dile getiren Şener, ''Şehrimizin Beko Basketbol Ligi maçlarından muaf kalacak olması gerçekten üzücü. Şartlar bunu gerektiriyorsa yapabileceğimiz fazla bir şey yok. Umarım sorunları kısa süre aşarız'' diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri