TS Samet Aybaba ile anlaştı

Trabzonspor yeni sezon için teknik direktörünü buldu.Bordo Mavili ekibin yönetimi bir dönem Trabzonspor'da çalışan Samet Aybaba ile  her konuda kesin olarak anlaşmaya vardı. Aybaba ile kesin olarak anlaşmaya varan bordo mavili yönetim başarılı hocayla Cum

Trabzonspor yeni sezon için teknik direktörünü buldu.Bordo Mavili ekibin yönetimi bir dönem Trabzonspor'da çalışan Samet Aybaba ile  her konuda kesin olarak anlaşmaya vardı. Aybaba ile kesin olarak anlaşmaya varan bordo mavili yönetim başarılı hocayla Cumartesi günü Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde düzenlenecek olan törenle sözleşme imzalayacak.

 

YARDIMCILARI BELLİ DEĞİL

Cumartesi günü Trabzon'a gelerek bir yıllığına bordo mavili ekiple sözleşme imzalayacak olan Samet Aybaba'nın Trabzonspor'daki yardımcılıklarını yapacak isimler ise henüz belirlenemedi. Aybaba yardımcıları konusunda Trabzonspor yönetimi ile görüşürken Bordo Mavili yönetim Aybaba'nın yardımcılarının Trabzon'dan olmasını istiyor. 

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, İstanbul'da bir araya geldikleri Samet Aybaba ile teknik direktörlük konusunda prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.

 

Samet Aybaba'nın haber61.net'e yaptığı dünki açıklaması:

 

Aybaba'ya TS teklif yaptı mı?

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri