TS'de Vestel Manisa Hazırlıkları

Trabzonspor, 21 Eylül Cuma günü deplasmanda Vestel Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana, izinli olan Ersen Martin dışındaki tüm oyuncular katıldı.H

Trabzonspor, 21 Eylül Cuma günü deplasmanda Vestel Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana, izinli olan Ersen Martin dışındaki tüm oyuncular katıldı.

Hafif sakatlıkları bulunan Musa ve Tayfun'un koşu yaptığı idmanda, bordo-mavili futbolcular koşunun ardından dar alanda pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, tam saha çift kale maçla tamamlandı. İdmanı, Tomas Jun'un eşi Aneta da 1,5 yaşındaki kızı ile birlikte izledi.

Bordo-mavililer, yarın yapacakları antrenmanın ardından Vestel Manisaspor karşılaşması için 20 Eylül Perşembe günü uçakla İzmir'e, buradan da kara yoluyla Manisa'ya gidecekler.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri