TS'nin rakipleri belli oluyor

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde Play-Off'taki rakibi İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek kura sonrası belli olacak. Bordo-Mavililer'i Play-Off'ta zorlu rakipler bekliyor. G.Saray'ın 2.ön eleme, F.Bahçe'nin de 3.ön elemeden katılacağı UEFA Avrupa Ligi'

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde Play-Off'taki rakibi İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek kura sonrası belli olacak. Bordo-Mavililer'i Play-Off'ta zorlu rakipler bekliyor. G.Saray'ın 2.ön eleme, F.Bahçe'nin de 3.ön elemeden katılacağı UEFA Avrupa Ligi'ne Play-Off'tan katılacak olan Trabzonspor'un bu turu geçmesi halinde katılacağı gruplar öncesi dişli ekiplerle eşleşme ihtimali var.

İŞTE MUHTEMEL RAKİPLER
Bordo-Mavililer'in 2.ve 3.ön elemeden gelecek takımlar ile Şampiyonlar Ligi'nden kuraya dahil olacak 15 takımın yanı sıra Play-Off'tan Avrupa yoluna başlayacak güçlü takımlar var. İşte Trabzonspor'un muhtemel rakipleri: Aston Villa (İNG), Villarreal (İSP.), Valencia (İSP.), Lazio (İTA), Genoa (İTA), Guingamp (FRA), Toulouse (FRA), W.Bremen (ALM.), H.Berlin (ALM.), Amkar (RUS), Zenit (RUS), CFR 1907 Cluj (ROM.), Benfica (POR.), Nacional (POR.), Heerenveen (HOL.), Ajax (HOL.), Heart (İSK.), Everton (İNG.), Genk (BEL.), AEK (YUN.), Teplice (HIR.), Sion (İSVİÇRE)

HEDEF GRUPLAR
Trabzonspor, Play-Off maçlarını 20-27 Ağustos'ta oynarken bu turu geçmesi durumunda Şampiyonlar Ligi statüsüne çevrilen UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara katılacak. Bu durumda hem mali olarak önemli bir para kasasına koyacak hem de gruplarda alacağı sonuçlara göre bu rakamı arttırma fırsatı yakalayacak. Bordo-Mavililerin en avantajlı konumdan gideceği Play-Off'u geçmesi halinde mücadele edeceği grup maçları eylül ayında başlayacak. Son yıllarda Avrupa arenasında başarısız bir tablo çizen Trabzonspor, bunu tersine çevirmek için bu sezon büyük bir çıkış yakalamayı amaçlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri