TS'nin reçetesi yine kendinde

Ankara'da faaliyet gösteren Trabzon Büyükliman ve Çevre İlçeleri Derneği Başkanı Bayraktar Bayraktar, Trabzonspor'un son yıllarda yaşadığı kaos ve krizlerin reçetesini kendinde araması gerektiğini söyledi. Bayraktar yaptığı yazılı açıklamada, yıllardır sü

Ankara'da faaliyet gösteren Trabzon Büyükliman ve Çevre İlçeleri Derneği Başkanı Bayraktar Bayraktar, Trabzonspor'un son yıllarda yaşadığı kaos ve krizlerin reçetesini kendinde araması gerektiğini söyledi.

Bayraktar yaptığı yazılı açıklamada, yıllardır süren idari ve teknik yönetim istikrarsızlıklarından artık ders alınması gerektiğini belirterek, "Trabzonspor'un bir an önce gerçek manada kurumsallaştırılmaya ihtiyaç vardır. Trabzonspor son yıllarda yaşadığı kaos ve krizlerin reçetesini kendinde aramalıdır. Başarılarıyla Türkiye'yi aşmış ve dünya kulübü kabul ettiğimiz Trabzonspor'umuzun bu duruma nasıl düşürüldüğünü tüm spor kamuoyu bilmektedir. Öncelikle Trabzonspor web sayfası üyelerinin inter aktif tartışma platformuna açılmalıdır. Artık teknik kadro istikrarsızlığına son verilmelidir. Transfer yanlışlıklarına son verilmeli, elinde bulunan futbolcuların kazanımları ve katma değerleri sağlanmalıdır. Ahmet Suat Özyazıcı ile başlayan Trabzonspor ruhu yeniden hayata geçirilmelidir. Yıldız yetiştiremeyen teknik ve idari kadrolar sorgulanmalıdır. Gökhan Ünal gibi düşünen sporcular kazanılamıyorsa nedenleri araştırılmalıdır. Bu futbolcuları satmakla sorunların çözülemeyeceği bilinmelidir" ifadelerini kullandı.

"Şenol Güneş yönetimlerin ilacı değil, Trabzonspor'un ilacı olmalıdır” görüşünü savunan Bayraktar, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Güneş'in geçmişte yaşadığı sıkıntıları yaşamaması adına daha iyi bir çalışma ortama bulması takımın ve kulübün yararına olur. Trabzonspor Ahmet Suat Özyazıcı'yla başlayan ruhuna yakışır şekilde değerlerine sahip çıkmalıdır. Trabzonspor yönetimleri sırtında taşımamalı, yönetimler Trabzonspor'u taşımalıdır. Şenol Güneş ve Sadri Şener el ele vererek bu yapılanmayı acilen hayata geçirmelidir. Önümüzdeki beş ve on yıllık planlar yapılmalıdır. Bizlerde elimizden gelen tüm destekle yanlarında olacağız."

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri