Türkiye - Karadağ (Milli) Maçı İzle: Bugün Mü? Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

Futbolseverler, Türkiye - Karadağ maçının yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'ler gibi bilgileri merak ediyor. Peki, Türkiye - Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maçla ilgili tüm detaylar...

UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye A Milli Futbol Takımı, bu akşam Samsun'da Karadağ ile karşı karşıya geliyor. Grup liderliği mücadelesi veren Milli Takım, 4 puanla zirvede yer alırken, Karadağ henüz puan alamadı. Bu kritik maçta hedef, 3 puan alarak avantajlı konumu korumak. Futbolseverler, Türkiye - Karadağ maçının yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'ler gibi bilgileri merak ediyor. Peki, Türkiye - Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maçla ilgili tüm detaylar...

Türkiye - Karadağ maçı ne zaman oynanacak?

UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Futbol Takımımız, 11 Ekim 2024 Cuma günü Karadağ ile karşılaşacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak bu kritik mücadele, büyük bir heyecanla bekleniyor.

Türkiye - Karadağ maçı saat kaçta başlayacak?

Türkiye - Karadağ maçı Türkiye saati ile 21:45'te başlayacak. Bu önemli karşılaşma, grup liderliği yolunda belirleyici olacak.

Türkiye - Karadağ maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Karşılaşma TV8 ve Exxen platformlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler bu önemli maçı iki farklı kanaldan izleyebilirler.

Türkiye - Karadağ muhtemel 11'ler

Türkiye'nin Karadağ karşısında sahaya çıkması beklenen muhtemel 11 şu şekilde:

Türkiye Muhtemel 11’i:

  • Kaleci: Uğurcan
  • Defans: Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi
  • Orta saha: Hakan, Orkun, Yunus, Arda, Kerem
  • Forvet: Kenan (Barış Alper)

Maçın hakemi kim?

Karşılaşmayı İtalyan hakem Daniele Chiffi yönetecek. Yardımcılıklarını Alessio Berti ve Luigi Rossi yapacak. Dördüncü hakem ise Matteo Marchetti olacak.

Türkiye grubunda lider durumda

Türkiye, gruptaki ilk iki maçında 4 puanla lider durumda bulunuyor. Galler ile 0-0 berabere kalan Milliler, İzlanda’yı 3-1 yenerek grupta avantaj elde etti. Karadağ ise henüz puanla tanışamadı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri