UEFA kadro bildirimi ne zaman? Son tarih: Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş...

UEFA'ya kadro bildirimi yapılacak son tarih araştırılıyor. Detaylar haberimizde.

Türkiye'de transfer sezonu 13 Eylül'de sona eriyor ve UEFA'ya sunulacak kadrolar büyük bir merak konusu.

Bu sezonda Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde, Başakşehir ise Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil edecek. Takımlar, Avrupa Ligi için oyuncu kadrolarını belirlenen süreye kadar UEFA'ya bildirmek zorunda. Kadrolarda kış transfer dönemine kadar herhangi bir değişiklik yapılamayacak. Peki, UEFA kadro bildirimi ne zaman bitiyor? İşte son tarih ve detaylar…

UEFA'ya göre, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yer alan takımların kadrolarını en geç 3 Eylül'ü 4 Eylül'e bağlayan gece saat 01.00’e kadar bildirmeleri gerekiyor.

Türkiye'de yaz transfer dönemi 13 Eylül'de tamamlanacak. Ancak UEFA kadro bildirimi sonrasında yapılacak transferler, Avrupa kupası maçlarında forma giyemeyecek.

Yeni oyuncular, kış transfer dönemi yani ara transfer döneminde UEFA'ya bildirilecek kadro listelerinde yer alabilecek.

YAZ TRANSFER DÖNEMİ 13 EYLÜL'DE BİTİYOR

Türkiye’de transfer sezonu 13 Eylül’de kapanıyor. Avrupa'nın en büyük 5 ligi olan İtalya, İspanya, Almanya ve Fransa'da transfer dönemi 30 Ağustos'ta sona erdi.

Hollanda ve Portekiz için transfer sezonu 2 Eylül'de biterken, Belçika’da 6 Eylül, Yunanistan’da 11 Eylül ve Rusya’da 12 Eylül'de tamamlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri