UEFA'dan Özür Gibi Bir Karar

UEFA, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Milli Takımımız'ın 12 Eylül'de İstanbul'da oynadığı ve 3 - 0 kazandığı Macaristan maçında rakip takımda kırmızı kart gören Zoltan Gera'nın bir maç oynamama cezasını kaldırdı.Macaristan Futbol Federasyonu'n

UEFA, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Milli Takımımız'ın 12 Eylül'de İstanbul'da oynadığı ve 3 - 0 kazandığı Macaristan maçında rakip takımda kırmızı kart gören Zoltan Gera'nın bir maç oynamama cezasını kaldırdı.

Macaristan Futbol Federasyonu'nun itirazını değerlendiren UEFA Disiplin Komisyonu, Gera'nın kırmızı kart gördüğü penaltı pozisyonu ile ilgili video görüntüleri tekrar tekrar izleyerek, hakemin kararının yanlış olduğuna hükmetti.

UEFA sözcüsü Rob Faulkner, hakemin, Gera'nın Hakan tarafından düşürüldüğü ve "aldatmaya yönelik hareket" diye nitelediği ikinci sarı kartı gördüğü pozisyonun aslında "geçerli bir faul" olduğunu ve penaltı verilmesi gerektiğini söyledi. Faulkner, "Geriye dönüp o kararı değiştiremeyiz ancak ikinci sarı kartı iptal edebiliriz," diyerek kararın UEFA Disiplin Komitesi'nin son yaptığı toplantıda alındığını belirtti. Bu karardan sonra Macar forvet ülkesinin 13 Ekim'de Malta ile kendi evlerinde oynayacağı karşılaşmada forma giyebilecek.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri