Ulusoy'a ve Ekibine Güveniyoruz

Beşiktaş'ın, Denizlispor'u 3-2 yendiği karşılaşma sonrası bir açıklama yapan Siyah-Beyazlı takımın genel menajeri Sinan Engin, ''Hakemlerimize güveniyoruz; ancak onlarda daha dikkatli olsunlar.'' dedi.Maç sonunda hakemlerin polis güvenliğinde sahayı terk

Beşiktaş'ın, Denizlispor'u 3-2 yendiği karşılaşma sonrası bir açıklama yapan Siyah-Beyazlı takımın genel menajeri Sinan Engin, ''Hakemlerimize güveniyoruz; ancak onlarda daha dikkatli olsunlar.'' dedi.

Maç sonunda hakemlerin polis güvenliğinde sahayı terk etmesinin seyirciyi tahrik ettiğini de belirten Engin, "İnönü Stadı dünyanın en medeni yeridir bu yüzden burada böyle tahriklere gerek yok.'' diye konuştu.

Güvenç Kurtar'ın hakemi eleştirmesine tepki gösteren Engin, "Güvenç Hocam herhalde başka bir maçı izlemiş. Burada bizim futbolcularımıza yapılanlar ortada." dedi.

Haluk Ulusoy ve ekibine sonuna kadar güvendiklerini söyleyen Engin, "Biz bu hakemlerle ligin sonuna kadar gideceğiz; ama onları daha dikkatli olmaya davet ediyorum." açıklamasını yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri