Vestel Trabzon'a hazırlanıyor

Vestel Manisaspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Giray Bulak, kendi sahalarında konuk edecekleri takımları puansız göndereceklerini söyleyerek, "İyi çalışıyoruz. Oyuncularım disiplinli, istediklerimi sahaya yansıtırlarsa gali

Vestel Manisaspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Giray Bulak, kendi sahalarında konuk edecekleri takımları puansız göndereceklerini söyleyerek, "İyi çalışıyoruz. Oyuncularım disiplinli, istediklerimi sahaya yansıtırlarsa galip geleceğimize eminim" dedi.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, takımın sahipsiz kalmaması konusunda, alınacak sonuçların önem taşıdığını belirtti. Geçen hafta Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk ve Belediye Başkanı Bülent Kar'ın gelip kendilerine destek vermeleriyle güç kazandıklarını kaydeden Bulak, "Trabzon ile zor bir maç oynayacağız. Öyle ümit ediyorum ki iyi oynayıp kazanacağız. İyi bir ekip ama biz de iyi bir takımız. Ligde en çok pozisyona giren ekiplerden biriyiz, ancak girdiğimiz pozisyonları gole çevirmekte zorlanıyoruz. Neyse ki bunu Gençlerbirliği maçında yaşamadık. Dolayısıyla haftanın ilk maçını bütün ülke keyifle izleyecek" dedi.

 Vestel'in sponsorluğunu çekmesinin ardından yabancı ve bazı yerli oyuncuların antrenmanlara çıkmak istemediği yönünde çıkan haberleri şaşkınlıkla karşıladığını ifade eden Bulak, "Nereden çıktı bu dedikodular anlamış değilim. Bu gibi dedikodular bizleri yanlışa sevk eder. Dedikodularla hareket edersek yanlış yaparız. Bunları güncel hale getirirsek dolayısıyla bindiğimiz dalı keseriz. Öyle bir şey yok" diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta kendilerine ziyarete gelen Vali Refik Arslan Öztürk, Belediye Başkanı Bülent Kar ve İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir'in desteklerinden güç aldıklarını ifade eden Bulak, "Bu şehrin yaşarken insanlara katkı sağlamak lazım. Değer verilmesi lazım. Bizde maalesef ödüller öldükten sonra veriliyor. Bunu anlamıyorum. Vestel bizle beraber iken bu şehrin kişilerinin bize destek vermesi, gücün birleşmesi demektir. Bize daha çok katkı sağlar. İyi çalışan bir ekibimiz var. Temiz yürekli oyunculardan
kurulu bir ekibimiz var. Her türlü dedikodunun üstesinde geliriz. Takımın sahipsiz kalmaması için şirket de uğraşıyor. Bizim alacağımız sonuçlarında etkili olacağını ve bazı şeylerin gözden geçirilmesine yardımcı olacağını biliyoruz. Omuzlarımızdaki bu yük bizi tabi ki zorluyor. Geçmişe oranla çok daha fazla harcama yapabilen bir kulüp değiliz. Daha dengeli, daha düzeyli daha sisteme yakın, daha uçuk kaçık olmayan işlerle uğraşıyoruz. Futbolda bilinenleri yapmaya çalışıyoruz. Kontrolün bizim elimizde olmasını istiyoruz. Kontrolün para olmadığını, kontrolün çok bilinmeyen olmadığını bunu ispatlamaya çalışıyoruz. Onun için kontrol elimizde, tedirginlik yok rahatız. Biz bu paniği yaşamıyoruz" şeklinde konuştu.

 Bulak, son olarak bir gazetecinin 'Kulüpten ne kadar alacağınız var' sorusuna ise, "Benim alacağımı eşim dahi bilmez. Bizim alacakla işimiz yok, vereceklerle işimiz var" dedi.

Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu da hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Trabzonspor maçının zor bir maç olacağına işaret ederek, "Teknik kadromuzu ve futbolcularımıza güvenim her zaman olduğu gibi sonsuzdur. Bunun ispatını ise kazanılan maçlarla ortaya koymuşlardır. Cuma günü oynayacağımız Trabzonspor maçında üç puan alacak olan taraf biz olacağız" dedi.

Galatasaray maçının ikinci devresinde çift sarı kartla oyun dışı kalan ve Gençlerbirliği maçında forma cezası nedeniyle forma giyemeyen Selçuk İnan, Trabzonspor maçını kazanarak yükselişi sürdüreceklerini söyledi. Selçuk, "Trabzonspor maçı zor bir maç olacak diye düşünüyoruz. Çok iyi kaliteli bir ekip. Taraftarlara da iyi bir maç seyrettireceğimizi düşünüyorum. İyi bir seri yakaladık. Trabzonspor maçını kazandığımız takdirde hedeflerimizde değişebilir. İnşallah iyi bir maç olur ve kazanan taraf biz
oluruz" diye konuştu.

Vestel'in sponsorluğu çekmesiyle ilgili gelen sorularla ilgilenmediklerini belirten İnan, "Vestel'in bırakmasının bizi etkileyeceğini zannetmiyorum. Etkilenmiş durumda değiliz. Biz Gençlerbirliği maçında olduğu gibi Trabzonspor maçına da kazanmak için çıkacağız. Yabancı sporculara yansıyan herhangi bir şeyde yok. Bunlar kesinlikle yalan" şeklinde konuştu

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri