Yattara Kime kazma dedi

 Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasının ardından evinin kapılarını Fox TV’de yayınlanan “Gündem Futbol” ekibine açan İbrahima Yattara bakın neler söyledi:Trabzonspor’un Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Yattara “

 

Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasının ardından evinin kapılarını Fox TV’de yayınlanan “Gündem Futbol” ekibine açan İbrahima Yattara bakın neler söyledi:

Trabzonspor’un Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Yattara “Uzun bir ayrılıktan sonra Avni Aker’e golle merhaba demek çok güzel” şeklinde konuştu.

Ben bile kulübede oturdum

Fenerbahçe’de Alex’in ilk 11’de olmamasına şaşırdığını da söyleyen Yattara “Alex iyi oyuncu onu yedek kulübesinde görünce şaşırdım. Ama futbol bu benim bile yedek kulübesinde oturduğum oluyor. Buna hoca karar verir” dedi.

Fenerbahçe’nin Defansı Ağır

Fenerbahçe’nin iyi bir takım olduğunu belirten Bordo-Mavili star “Fenerbahçe iyi takım, iyi oyuncular var ama defansı ağır” vurgusunu yaptı.

Tek yol şampiyonluk

Trabzonspor’un bu yıl ki hedefinin şampiyonluk olduğunun altını çizen Yattara “Bu yıl Tek yol Şampiyonluk, başka yol yok” şeklinde konuşurken, yoğun maç temposu yüzünden oruç tutamadığını, anne ve babasının da kendisini arayarak oruç tutup tutmadığını sorduğunu söylerken “Onlara maçlar var şu an tutamıyorum ama maç olmayınca tutacağım dedim” dedi.

Müslüman olduğunu altını çizen Yattara Cuma namazlarını kaçırmadığını da ifade etti.

Yattara Kime “KAZMA” dedi

Fox TV Ekibinin Yattara’nın babasının da futbolcu olduğunu hatırlatması üzerine Yattara “Evet babam da futbolcuydu eskiden, ama o defans oyuncusuydu ben forvet, Babam çok iyi firikik atardı” cevabını verdi. Baban mı daha başarılıydı sen mi sorusuna gülerek cevap veren Yattara “Ben teknik, Baba Kazma” şeklinde kendine has uslubu ile cavap verdi ve Baba Yattara'ya gönderme yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri