Yusuf Yazıcı'ya Premier Lig'den 4 talip! Yeni adresi belli oluyor

Bonservisi elinde olan ancak transfer döneminde herhangi bir takımla anlaşamayan Yusuf Yazıcı için İngiltere'den 4 kulübün devrede olduğu ileri sürüldü.

Lille'den ayrıldıktan sonra adı Süper Lig ile anılan milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın yeni durağı büyük merak uyandırıyor. Fransız ekibi Lille ile olan sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki yıldız oyuncu, İngiltere Premier Lig'den dört önemli kulübün radarında.

İngiltere'den 4 Teklif

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Yusuf Yazıcı'nın transferiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. HITC Football'un haberine göre, Aston Villa, Crystal Palace, Brentford ve Bournemouth, milli futbolcu için tekliflerini ilettiler. Özellikle Aston Villa'nın Yusuf Yazıcı ile yakından ilgilendiği belirtiliyor.

İngiltere Premier Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoğun bir maç trafiğine girecek olan Aston Villa'nın, kadrosuna güç ve derinlik katmak adına Yusuf'u transfer etmeyi planladığı ifade ediliyor.

Geçen Sezonki Performansı

Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz sezon Lille formasıyla çıktığı 42 maçta 12 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi. 2020-2021 sezonunda Lille ile Fransa Ligue 1 şampiyonluğu yaşayan yıldız oyuncu, yeni sezonda kariyerine hangi kulüpte devam edeceği konusunda karar aşamasında.

Yusuf Yazıcı'nın kariyer yolculuğunda bir sonraki adımı merakla beklenirken, Premier Lig'den gelecek olası bir transfer, oyuncunun Avrupa'daki yükselişini pekiştirebilir.

Suudi Arabistan'a ret

Suudi Arabistan'a gitmesi beklenen Yusuf Yazıcı, daha yüksek teklif almasına rağmen Suudi Arabistan'ı reddederek herkesi ters köşe yaptı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri