Zeliha Şimşek'ten açıklamalar

Trabzonspor'un Bayan Futbol Takımı Antrenörü Zeliha Şimşek, ligi şampiyon olarak bitirdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Zor geçen bir sürecin ardından mutlu sona ulaştıklarını belirten Şimşek, “Futbol yaşantımızın ikinci yılında böyle büyük bir

Trabzonspor'un Bayan Futbol Takımı Antrenörü Zeliha Şimşek, ligi şampiyon olarak bitirdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.


Zor geçen bir sürecin ardından mutlu sona ulaştıklarını belirten Şimşek, “Futbol yaşantımızın ikinci yılında böyle büyük bir onur ve gururu yaşamaktan mutluluk duymaktayız. Bu mutluluğu yaşamamızda büyük pay sahibi olan, iki yıl boyunca bizlere sadece futbol oynamayı değil, takım olmayı öğreten, kendimize ve çevremize karşı sevgi dolu, dürüst birer insan ve oyuncu olmak yönünde bizi geliştiren, futbolun sadece oyun oynamamızı sağlayan bir araç değil de, kendimizi en güzel ve en doğru şekilde ifade edebilmemize yarayan bir araç olmasını sağlayan, kısaca “Bayanlık” misyonumuzu sevgi ve saygı çerçevesinde yansımasına yardım eden kulübümüze çok şey borçluyuz” dedi.

Şimşek, sözlerini şöyle sürdürdü; “Şampiyonluktan çok daha önemli olan bu değerlere sahip çıkmamız ve çok çalışıp emek vermemiz sonucunda zirveye oturduk. Bütün arkadaşlarımı gösterdikleri olağanüstü gayret ve uyumdan dolayı tebrik ederim. Şimdi şampiyonluk şarkılarını coşkuyla söylemek hepsinin hakkı. Yağmur-çamur demeden, sıcak-soğuk demeden fedakarca giriştiğimiz bu işin sonunu şampiyonluğa bağladık. Tüm şehrimize, taraftarımıza hayırlı olsun”

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri