Başkan Zorluoğlu'ndan sahil açıklaması! "Akçaabat'tan Yomra'ya kadar..."

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu açıklamalarda bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, sahil düzenlemeleri ve Beşirli'deki dolgu alanına dair açıklamalarda bulundu.

"GANİTA-FAROZ ARASINI BU SENE TAMAMLAYACAĞIZ"

Sahil kısmına çok önem verdiklerinin altını çizen Zorluoğlu, "Yalıncak bölgesinde güzel bir düzenleme yaptık. Bu sene de Ganita-Faroz arasını tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ganita-Faroz bu yaza damgasını vuracak" dedi.

"LUNAPARK HEDEFİMİZ VAR..."

Sahil düzenlemelerinin Ganita ve Faroz'dan ibaret olmadığını kaydeden Zorluoğlu, "Beşirli dolgu alanındaki hafriyat dökümünü 15-20 gündür durdurmuştuk. Orada yeni bir hafriyata müsaade etmiyoruz. Beşirli dolgu alanının en batısında yani stadyuma yakın olan alanda tasfiye çalışmalarımız başladı. Orada ilk etapta 250 dönümlük bir alanı tasfiye edip daha sonra da yatırımcılara sunacağız ve orada yepyeni bir yaşam alanı oluşacak. Yeme-içme mekânları, dinlenme, eğlenme mekânlarıyla, büyük küçük ticari yapılarıyla, yine büyük bir lunapark hedefimiz var. Ayrıca konser alanları gibi çocukların, gençlerin, her kesimden insanın nefes alabileceği yepyeni bir yaşam alanı orada oluşturacağız" dedi.

"YOMRA'DAN AKÇAABAT'A KADAR SAHİL ALANI..."

Beşirli dolgu alanını Trabzon için bambaşka bir cazibe merkezi haline getireklerini söyleyen Başkan Zorluoğlu, "Orayla da sınırlı değil. Yomra’dan Akçaabat’a kadar sahil alanını bütünüyle birleştirip Trabzon’u tam anlamıyla deniz şehri haline getirme arzusundayız. Buradan başlayıp Söğütlü-Yıldızlı’ya kadar olan kesimde de çalışmalara başladık. Altyapı çalışmalarının sebeplerinden biri de bu. Önce altyapısını yapıyoruz hem de bir taraftan da yolu oluşturuyoruz. Kısmen bütçesi de hazır. İnşallah Söğütlü’den Yıldızlı’dan bu alana kadar çok güzel bir sahil düzenlemesi hedefimiz var. Bazen Samsun’dan bazen Ordu’dan örnekler veriliyor. İnşallah burası tamamlandığında oraları da aşacak bir güzellikte olacak. Bunun ilk sinyalini zaten Ganita’da verdik. Benzer bir kalite ve anlayışla inşallah Ganita’dan Akçaabat’a kadar bir tarafından da Yalıncak-Yomra tarafından da diğer bölümünü de tamamlayarak şehrimizin turizmi, ticareti için, şehrimiz için ve kendi burada yaşayan insanlarımız için çok daha yaşanabilir, denize çok daha kolay ulaşabilir, denizden her türlü faydalanabilecek bir çalışmayı gerçekleştireceğiz" dedi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri