Trabzon Yıldızlı'daki askeri alan için açıklama! "Aşmamız gerekiyor..."

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu açıklamalarda bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu; TİSKİ Akçaabat, Söğütlü, Yıldızlı Atık Su Terfi İstasyonu ve Cazibeli Hatlar Projesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Zorluoğlu, Söğütlü-Yıldızlı Sahili ve Yıldızlı'daki askeri alan ile ilgili olarak konuştu.

"TRABZONLULARUN YÜZME ANLAMINDA ÖNEMLİ DESTİNASYONU OLACAK"

Söğütlü-Yıldızlı'nın Trabzon’un en güzel kumu ve plajlarına sahip alanları barındırdığını ifade eden Başkan Murat Zorluoğlu, "Buraları hassasiyet ve itinayla düzenleyeceğiz. Ve buralar, Trabzonluların denizle yüzme anlamında da sudan yararlanma anlamında da önemli buluşma destinasyonu olacak. Bu yönde çabalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Çok uzun olmayan bir gelecekte hedefimiz tüm bu söylediklerimi tamamlamak" dedi.

"YILDIZLI'DAKİ ASKERİ ALAN ENGEL TEŞKİL EDİLİYOR"

Yıldızlı’daki özel hastanenin arkasındaki askeri alanın değerlendirip değerlendirilmeyeceğine dair de konuşan Başkan Zorluoğlu, "Biliyorsunuz Boztepe’deki askeri alanın bir bölümünü geçtiğimiz günlerde almıştık. Bahsettiğiniz yeri de biliyorum. Geçen bir kez daha bakmıştım. İnşallah önümüzdeki süreçte ilgili bakanlıkla orayla ilgili de belli bir noktaya geleceğimize inanıyoruz. Orada bir engel teşkil ediyor. Onu da aşabilmemiz lazım. El birliğiyle inşallah onu da aşacağız. Bu projenin devamı niteliğinde olur. Orada güzel bir plaj imkanı da var. En iyi şekilde nasıl değerlendirilebilirse proje bazında hazırlanıp değerlendirilecek" diye konuştu.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri