Trabzon'da 11 mahallede su kesintisi! Sular ne zaman gelecek?

Trabzon'da 12 Haziran pazartesi günü 11 mahallede su kesintisi yaşandı.

Trabzon'da 11 mahallede su kesintisi yaşandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Zaman zaman arızaların giderilmesinin ardından depoların ve isale hatlarının tam dolarak istenen basınca ulaşması gecikebilmekte,kullanım yoğunluğundan dolayı gecikmeli olarak su alınabilmektedir." ifadelerine yer verildi.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bulunan bir çok mahallede su kesintisi yaşandı. Sürmene ve Of'ta da bazı mahallelerde sular kesildi.

TİSKİ'den yapılan bilgilendirmede;

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde, içme suyu şebeke hattı arızası nedeniyle, 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi , İnönü Mahallesi, Toklu Mahallesi, Yeşiltepe Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Gülbaharhatun Mahallesine sular saat 15:00'a kadar, Hızırbey Mahallesi'ne ise saat 16:00'a kadar verilmeyecek.

Trabzon'un Sürmene İlçesinde bulunan Yeniay Mahallesi'ne saat 18:00'a kadar suların verilmeyeceği öğrenilirken Of ilçesindeki, Sulaklı mahallesi, Yeni Mahalle, Kıyıboyu mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi'ne ise saat 17:00'a kadar suların verilmeyeceği bildirildi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri