AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu açıkladı: Yeniden aday mı?

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Haber61 TV ekranlarında önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Haber61 TV'de Ahmet Çağlar Yıldırım'ın sunduğu "Bakış" programına konuk oldu.

İlçe kongreleri devam eden AK Parti'de, 28 Aralık'ta il kongrelerinin başlaması hedefleniyor.

GÖREV ADAMIYIM

Başkan Mumcu yeniden il başkanlığına aday olması konusuyla ilgili, "Bir görev adamıyım. Yeniden il başkanlığı görevini takdir edecek olan Cumhurbaşkanımızdır. Eğer "devam et" derse, devam edeceğiz. Ama değişim kararı verilirse, buna da boynumuz kıldan incedir.

BU ONURU TAŞIMAK İSTERİM

4 yıldır bu görevi yürütüyorum, hayatımın en şerefli görevi. Sayın Cumhurbaşkanımıza dava arkadaşlığı yapmak benim için en büyük onurdur. Bu onuru taşımak isterim, ancak Cumhurbaşkanımızın takdiri bizim için önemlidir.

BİZE HAKSIZLIK YAPILIYOR

Elbette eksiklerimiz vardır ancak netice itibarıyla bakınca, başarı kişilere göre değişmez. Bize haksızlık yapılıyor. A şahsına göre başarılı olan bir durumda, B şahsı başarısız olmaz. Başarıda da başarısızlıkta da bu herkesindir.

DEVAM EDERSEK REVİZYON YAPILACAK

İl yönetimi anlamında değişim olabilir. Yorulan arkadaşlarımız olabilir. Genel merkezimizin bize söylediği kriterler var. Mesela yönetimin, yüzde 30-40 oranında eski yönetimden oluşması yönünde. Herkesi toptan değiştirme anlayışı olmaz. Yorulanlar, performansı iyi olmayan arkadaşlar olabilir. Elbette devam edersek revizyonlar yapılacaktır.

ADAY OLMAZSAM...

Aday yapılmazsak, doktorluğa devam. İl başkanlığı için bazı isimlerin gelmesi bir tedirginlik yaratmıyor. Normal karşılıyorum. Ben siyaseti Allah rızası için yapıyorum. Çıkar ya da beklentim yok. Cumhurbaşkanımıza yol arkadaşlığı yapmak şeref. Bunu da torunlarıma anlatacağım." açıklamasını yaptı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri