AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi: "Yaptıkları tek şey ağlamak"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi açıklamalarda bulundu.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi yaptığı açıklamada, CHP'li Ortahisar Belediyesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu.

Çebi yayımladığı açıklamada, Ortahisar Belediyesi'ne yönelik olarak "Göreve geldiklerinden itibaren tek yaptıkları şey ağlamak" ifadelerini kullandı.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi'nin açıklaması şu şekilde;

Ağızlarına pelesenk olmuş. Bir yandan kendi meclis üyelerinin teklifiyle sosyal yardımlaşma bütçesi artırılırken, diğer yandan dönemin Ortahisar Belediyesi yönetimi tarafından Ramazan ayında üniversite öğrencilerine her gün verilen iftar yemeğinden rahatsızlık duyuyorlar. Neymiş, seçimden 1 ay önce yemek masrafı olur muymuş!

O yemek masrafı değil, iftar yemeklerinin tutarı. Her akşam 3500 öğrencinin yanı sıra birçok kişiye verilen iftar yemeğinin tutarı 12 milyon, 21 milyon değildir. Belli ki 2024 yılı Ramazan ayı mart ayında idrak edildi. Seçimin sonu olan Ramazan ayında iftar yemeği verildi. Çok üzücü!

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (17)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri