Akaryakıta gece yarısı zam! Trabzon'da benzin, motorin ve LPG ne kadar? 24.09.2024 güncel fiyatlar

Gece yarısı benzine 1 lira 20 kuruş zam gelirken pompaya yansıyan fiyat artışı sonrasında Trabzon'da benzinin litresi 43 lira 81 kuruştan satılıyor.

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar sürerken, benzin ve motorin fiyatları da sık sık değişiyor. Son olarak, gece yarısı benzine 1 lira 20 kuruşluk bir zam yapıldı ve bu artış pompa fiyatlarına da yansıdı. Zam sonrası Trabzon'da benzinin litre fiyatı 43 lira 81 kuruş oldu.

Petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarının sürekli değişmesine yol açarken, vatandaşlar güncel benzin ve motorin fiyatlarını yakından takip etmeye devam ediyor.

Fiyat Panosu Güncellendi

Gece yarısı yapılan zamla birlikte akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelaları da değişti. Trabzon'da benzinin litre fiyatı 43 lira 81 kuruşa yükselirken, İstanbul'da 42 lira 75 kuruşa, Ankara'da 43 lira 8 kuruşa, İzmir'de ise 43 lira 54 kuruşa çıktı.

Trabzon Güncel Akaryakıt Fiyatları

Benzin: 43,81 TL
Motorin: 42,97 TL
LPG: 25,44 TL

Akaryakıt Fiyatları Nasıl Belirleniyor?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de içinde bulunduğu Akdeniz piyasasında işlenmiş ürünlerin ortalama fiyatlarına ve dolar kurundaki değişikliklere göre rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu fiyatlar, dağıtım şirketlerinin serbest rekabet ortamı nedeniyle şehirden şehre ve firmadan firmaya küçük farklılıklar gösterebiliyor.

EPGİS Fiyat Değişimlerini Duyurmayı Durdurmuştu

EPDK'nın, akaryakıt fiyatlarındaki değişiklikleri duyuran tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci tamamlanana kadar fiyat değişimlerini kamuoyuyla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri