Akçaabat'ta çocuk tiyatroları sona erdi

Akçaabat Belediyesi tarafından organize edilen çocuk tiyatroları sona erdi.

Akçaabat Belediyesi’nin organizesinde bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Çocuk Tiyatroları Şenliği sona erdi.

9- 12 Mayıs 2024 tarihleri arasında Erol Günaydın Sanat Merkezinde minik tiyatro severlere yönelik birbirinden güzel oyunlar sahnelendi.

Salonu hınca hınç dolduran minik tiyatro severler, hem eğlendiler hem de öğrendiler.

‘Akçaabat’ta tiyatroyla tanışmayan, buluşmayan çocuk kalmasın.’ gayesi ile çocuklara yönelik kültürel ve sosyal aktivitelere düzenleyen ve bu aktivitelere devam edeceğini vurgulayan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Kültür ve sanat denilince herkesin aklına ilk olarak Akçaabat gelir. Kültür ve sanatın en önemli parçalarından biri de tabi ki tiyatrodur. Akçaabat’ta hem yetişkinler hem de çocuklar, tiyatroya ayrı bir ilgi gösteriyor. Özellikle çocuklar tiyatro oyunlarını ilgiyle takip ediyor. Bizler de çocuklarımızın tiyatroya olan ilgisinden oldukça memnunuz. Yılın çeşitli zamanlarında Erol Günaydın Sanat Merkezimizde çocuklarımız için eğitsel konuların da işlendiği birçok tiyatro oyunu sahneleniyor.

Tüm bunların yanı sıra çocuk tiyatrolarını bir şenlik haline getirmek istedik ve bu yıl çocuk tiyatroları şenliğimizin 4’üncüsünü düzenledik. Şenliğimizde sırasıyla Kahraman Münik, Patileme Günü, Bana Bir Masal Anlat ve Dedem Küçüldü adlı oyunlar sahnelendi. Tüm tiyatro ekiplerimize, sahneledikleri muhteşem performans için ve tiyatro oyunlarını beğeniyle takip eden minik tiyatro severlerimize de teşekkür ediyorum. Ayrıca Çocuk Tiyatroları Şenliği’nde bizlerden desteklerini esirgemeyen Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih’e de katkılarından dolayı ilçem ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri