BİK Trabzon şube müdürü Ali Nuhoğlu’ndan Haber61’e veda ziyareti!

Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürü Ali Nuhoğlu Haber61’e veda ziyareti gerçekleştirdi.

Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürü Ali Nuhoğlu, Diyarbakır’a atanmasının ardından Haber61’e veda ziyaretinde bulundu. Trabzon'daki görevinden ayrılarak Diyarbakır’a atanmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Nuhoğlu, “Başta Trabzon ilimiz olmak üzere Artvin, Bayburt, Gümüşhane ve Rize illerimizin yerel basınına, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına mesai arkadaşlarımla birlikte hizmet etmeye ve faydalı olmaya gayret ettik. Kurumsal olarak birçok yeniliği hep birlikte hayata geçirdik. Var ise hakkım helal olsun, sizler de hakkınızı helal ediniz.” dedi.

Nuhoğlu’nun veda ziyaretinde Haber61 imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu, Genel Müdür Ergün Hardaloğlu ve Genel Koordinatör Tuncay Lakot ile samimi bir sohbet gerçekleşti. Ziyaret sırasında, internet sitelerinin Basın İlan Kurumu'ndan reklam alma haklarıyla ilgili konular da gündeme geldi.

Haber61’in imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu, 10 yılı aşkın süredir basın sektöründe hizmet veren kurumlar için 2 yıl bekleme süresinin düşürülmesi gerektiğini belirtti. Akıncıoğlu, “Gazeteler için 2 sene içerisinde devir edilemez denildi ama bu süre 1 yıla çekildi, 2 sene içerisinde domain değişemez şartı 1 yıla indirildi. En az 10 yıl geçmişi olan ve Nisan 2023 süresinde BİK’e müracaat eden internet siteleri için de ufak bir jest yapılamaz mı? 1 defaya mahsus 18 aya düşürülemez mi? Bu hem haksız rekabeti ortadan kaldırır hem de ekonomik dar boğazda olan sektörün yaşayabilmesine katkı sağlar.” şeklinde konuştu.

Sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çektirilen Nuhoğlu’na, Trabzon’a olan hizmetleri için teşekkür edilerek yeni görev yerinde başarı dileklerinde bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri