Başarılı gençlerden Başkan Genç’e ziyaret

Trabzon Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda koruma ve bakım altında olan ve üniversiteye yerleşen gençler Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda koruma ve bakım altında olan gençleri makamında ağırladı.

Trabzon Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda koruma ve bakım altında olan ve 2024 YKS’de başarılı sonuçlar elde ederek üniversite kazanan gençler Başkan Genç’i makamında ziyaret etti.

Makamında ağırladığı gençler ile sohbet eden Başkan Genç, ziyaret sonunda çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarete yönelik Trabzon Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Metin Genç gençlerimizi makamında ağırladı.

Trabzon Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımızda koruma ve bakım altında olan çocuklarımızdan 2024 YKS’de başarılı sonuçlar elde ederek üniversiteye yerleşen gençlerimiz Sayın Ahmet Metin Genç’in misafiri oldular.

Başkan gençlerle üniversite hayatı üzerine sohbet ederken kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti” ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri