Başkan Ekim’den borç açıklaması! "Borcumuz yok"

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, belediyenin borçlarına yönelik açıklama yaparak, “Sosyal Güvenlik Kurumuna borcu bulunmamaktadır.” ifadelerini kullandı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, son günlerde gündemi meşgul eden “Belediyelerin Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) olan ödemeleri” konusuna ilişkin bir açıklama yaptı. Başkan Ekim, Akçaabat Belediyesi’nin borçsuz bir belediye olduğunu belirtti.

Başkan Ekim, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Akçaabat Belediyesi’nin ve bağlı kuruluşlarının Sosyal Güvenlik Kurumu’na borcu bulunmamaktadır. Göreve başladığımızda borçsuz bir belediye devraldık ve bu durumu korumak için kamu kaynaklarını en doğru şekilde kullanmaya özen gösterdik. Bugüne kadar aynı anlayışla çalıştık; bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Belediye olarak gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde ve işlerde tasarruf etmeye gayret ettik ve bunu başardık.”

Başkan Ekim, her adımlarını kamu yararını düşünerek attıklarını ve kamunun yüksek istifadesini hedeflediklerini belirtti. “Her işimizde ayağımızı yorganımıza göre uzattık. Bu sebeple Sosyal Güvenlik Kurumu’na belediyemizin ve bağlı şirketlerimizin borcu bulunmamaktadır. Bir belediyenin borcunun olmaması, hizmette eksik kaldığı anlamına gelmez. Akçaabat Belediyesi olarak tüm kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanmayı ve maddi kaynaklarımızı iyi yönetmeyi biliyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet etmeyi aksatmadık. Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz ve hayırsever iş insanlarımızın desteğiyle Akçaabat’a birçok devasa yatırım kazandırdık. Halkımıza söz verdiğimiz hizmetleri yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. Milletimizden aldığımız gücü ve iradeyi yine milletimiz için en doğru şekilde kullanıyoruz” dedi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri