Başkan Genç AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu! "Hizmet siyasetiyle meydanı boş bırakmamalıyız"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Grup Toplantısı’nda birlik ve sorumluluk vurgusu yaptı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Grup Toplantısı’na katıldı. Ganita Restoran’da gerçekleştirilen toplantıda AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, ilçe belediye başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Ak Parti meclis üyeleri yer aldı.

Birlik ve sorumluluk vurgusu yapan Başkan Genç, “Biz gerçekten büyük bir aileyiz ve büyük bir aile olmanın sorumlulukları var. Yerel yönetim olarak bu sorumlulukları yerine getirme konusunda bugüne kadar büyük bir çaba içerisinde olduk, bundan sonra da olmalıyız.

Yerel seçimlerin üzerinden altı ay geçti ve meclis grubumuzla birlikte kararlılıkla hizmet siyaseti yapmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyecilik anlayışıyla var olduk, bu anlayışla iktidar olduk, ve yirmi iki yıldır ülkemizi bu yolda yönetiyoruz” dedi.

PARTİMİZE VE LİDERİMİZE DESTEK VERMELİYİZ
Sosyal medyanın etkisinden de bahseden Başkan Genç, şöyle devam etti: “Maalesef sosyal medyada ortaya atılan şeyler bazen gerçeğin önüne geçebiliyor. Ancak biz hizmet ve eser siyaseti ile meydanı boş bırakmamalıyız.

Sosyal medya artık gençlerin yoğun olarak kullandığı bir alan haline geldi, bu yüzden orada da güçlü olmalıyız. Her bir AK Parti mensubu olarak sosyal medyada partimize ve liderimize destek vermeliyiz. Yerel seçimlerde verdiğimiz tüm sözleri adım adım yerine getireceğiz, bunun için gece gündüz çalışacağız” ifadelerini kullandı.

TAKIM RUHUYLA HAREKET ETMELİYİZ
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Hüseyin Altıntepe, “Takım ruhuyla hareket etmemiz gerekiyor. Projelerimize sahip çıkalım, paylaşımlarımızı destekleyelim. Çünkü Trabzon’da bir algı yönetimi yapılıyor.

AK Parti, çok kıymetli bir markadır ve bu markaya sahip çıkmamız gerekiyor. Nerede olursak olalım, AK Parti teşkilatları her zaman güvenli bir kapıdır. Hep birlikte, bir takım olarak hareket edelim ve birbirimize sahip çıkalım” şeklinde konuştu.

KARNEMİZİN MÜKEMMEL OLMASI LAZIM
AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ise, “Birbirimize daha sıkı bağlanmamız gerekiyor. Çünkü başarısızlık şansımız yok. Yeni bir kadroyla çalışıyoruz ve beş yılın sonunda karnemizin mükemmel olması lazım.

Eğer tüm sorunlara birlikte sarılırsak, Allah’ın izniyle beşinci yılın sonunda başarıya ulaşacağız. Başarı ekip işidir, ekip sağlam olduğu müddetçe başarısızlık diye bir şey olamaz” diye konuştu.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri