Büyükşehir ekipleri karla mücadele ediyor! O yollara müdahale

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yüksek kesimlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından kapanan yollara müdahale etti. Hayrat ve Şalpazarı ilçelerinde kapanan yollar kısa sürede ulaşıma açıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarına başladı.

Kış mevsimi öncesinde gerekli tüm hazırlıkları tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Hayrat ilçesi Sarmaşık Mahallesi ile Şalpazarı ilçesi Pelitçik Mahallesi ve Sisdağı yoluna müdahale etti.

KAPANAN YOLLAR KISA SÜREDE AÇILDI

Yoğun kar yağışı sonrası kapanan yollar, belediye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kısa sürede ulaşıma açıldı. Kar altında mahsur kalan bir araçtaki vatandaşlar da ekipler tarafından kurtarıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ulaşımda aksamaların yaşanmaması için çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

“24 SAAT ESASINA GÖRE ÇALIŞIYORUZ”

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sonrası karla mücadele çalışmalarımıza hızla başladık.

Ekiplerimiz, kış koşullarında oluşabilecek olumsuzlukları önlemek amacıyla 24 saat esasına dayalı olarak görev yapmaktadır. Kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde, iş makinelerimizle yolları güvenli hale getirmek için büyük bir çaba gösteriyoruz" ifadelerine yer verildi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri