CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz'dan Başkan Genç'e cevap! "Orayı da alacağız"

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, açıklamalarda bulundu.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, CHP Ortahisar 4. Olağan Gençlik Kolları Kongresi'nde açıklamalarda bulundu.

CHP Ortahisar Gençlik Kolları, kongre gerçekleştirdi. Kongrede açıklamalarda bulunan Haluk Batmaz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in 2029'da Ortahisar Belediyesini geri alacağız açıklamasına yönelik Trabzon Büyükşehir Belediyesini kast ederek " Yine genç ruhlarımızla beraber mücadeleci ruhumuzla beraber orayı da alacağız. " dedi.

Haluk Batmaz konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Sevgili gençler bundan tam 10 ay önce. Bak düğün salonunda kongrem vardı. Yine bu coşku yine bu coşku ile hep bir ağızdan değişim değişim diye öyle bir haykırdınız ki, ülkenin yüzde yetmişini değiştirdiniz. Sizsiz olmayacağını. O kadar emindik ki kadınsız olmayacağına o kadar emindik ki yola çıktık. Sizle beraber çıktık ilk yaptığımız toplantıya hatırlıyor musunuz? Size demişim ki dersleriniz ve siyaset ikisinin dengesini kurun. Bir çoğununuz kuramadınız onu da öğreniyorum.

"ŞİİR YAZACAĞIZ DERKEN ROMAN YAZDIK"

Ama, Türkiye siyaset tarihine baktığın zaman 68 kuşağı, 78 kuşağı. En aydın en ilgili abilerimiz, büyüklerimiz okullarını okuyamadım ama Türkiye'ye adını yazdırarak. Yahu dünyadan geciktiler ya da hala da o onuru yaşamlarını devam ettiriyorlar. Sizlerde 2 yıl üst üste aynı dönemde. Seçim vardı ve hepiniz iyi biliyorum ki finallerinizi vizelerinizi anneniz babanız üzünüz ama partiyi üzmediniz. Bizleri üzülmediniz. O bayrak sizden aslında gecenin saat ikisinde sizler astınız.

Paramız olmadı, pulumuz da olmadı arkadaşlar. Az önce başkanım söyledi ya ki şiir yazacağız derken roman yazdık. 10 aylık 350 günlük seçim maratonu gerçekten bir romandı. Burdaki en büyük gururumda şu, sevgili dostlar. Hiçbiri genci mi hiç bir çocuğumun, hiçbir kızımın, hiçbir oğlumun burnunu kanatmadım. Müsaade etmedik. Gecenin üçünde gecenin beşinde. Evlerine gittiler. Hiçbir tanesine bir tokat vurdurtmadık. Çok büyük bir seçim ve o seçim oradan alnımızın akıyla çıktık ve karşımızda öyle bir organize ekip var ki hala daha organizasyonları, kurum pasları durmuyor, durmayacak.

"MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"

Çanakkale nasıl savaş kazanılmışsa savunulmuşsa biz de bu saatten sonra seçim bitti, artık bu olduğumuz salonları, bu belediye başkanımızı, bu belediye meclis üyelerimizin hepsini savunacağız. Ne pahasını olursa olsun hepsini savunacağız. Hiç kimsenin burada buradan açıkça söylüyorum , hiç kimsenin şahsi menfaatleri uğruna bu belediyeyi en ufak bir eleştirisine dair. Ben kendi şahsım adına oturduğum koltuk adına müsaade etmeyeceğim. Hepinize söylemiştik baştan beri sabırlı olun arkadaşlar.

"BERABER ORAYI DA ALACAĞIZ"

Size şu tavsiye bulmayacağım, gençlik kollarınızdan bir abiniz olarak. Kimseye kendi şahsi çıkarları için sizi siper etmesin. Bakın bunu özellikle söylüyorum, özellikle söylüyorum kimsenin adamı olmayın. Sizden tek istediğimiz bu.

Ahmet Metin Genç, 2029'da Ortahisar'ı geri alacağız demiş. Eğer Ahmet Metin Genç, 2029'da o koltukta oturmaya devam ederse ben hiçbir şey bilmiyorum. Yine genç ruhlarımızla beraber mücadeleci ruhumuzla beraber orayı da alacağız. "

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri