CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz'dan Çebi'ye sert sözler! "Yalan söylüyor"

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz açıklamalarda bulundu.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi'nin partisi içindeki zayıflayan konumunu korumak ve siyasi geleceğini güvence altına almak için iftira siyaseti yaptığını belirtti.

Batmaz, "Sayın Çebi, bugün yine temelsiz bir açıklama yaparak Trabzon Ortahisar Belediyesi’nde çalışan engelli bir kadın personelin zulüm gördüğünü iddia etmiş. Bu tamamen asılsız ve iftira dolu bir söylemdir. Söz konusu personel, Hasan Paşa Asker Hamamı Müzesi’nde kendi isteğiyle ve rahat bir şekilde çalışmaktadır. Çebi’nin bu yanıltıcı açıklamaları, partisindeki yerini korumak için yaptığı çaresiz bir girişimdir. Halkımız bu tür yalanlara karnı tok" diye konuştu.

"Yaptıkları Zulmü Unutmadık!"

Haluk Batmaz, Trabzon Belediyesi’nde 20 yıl çalıştığını ve bunun yaklaşık 12 yılını AK Partili yönetimlerle geçirdiğini hatırlatarak, "Sayın Çebi, AK Partili belediyelerde böyle şeylerin yaşanmadığını iddia ederek komik duruma düşüyor ve yalan söylüyor. Kendisini davet ediyorum; gelsin bir kahvemi içsin, belediyeyi yönettikleri dönemde yapılan sürgünleri ve zulümleri ona tek tek anlatayım. İşinin ehli oto kaporta ustalarının temizlik işlerine sürülmesini, sosyal işlerde çalışan arkadaşlarımızın park ve bahçelerde, kazma kürekle çalıştırılmasını ve yaylalarda ahır temizletilmesini anlatayım. Yaptıkları zulmü unutmadık. Sayın Çebi o dönemlerde partisinin gençlik kollarındaydı ve bu olanları gayet iyi hatırlar” dedi.

"Bu Sorulara Cevap Verin!"

Batmaz, "Sayın Çebi önce partisinin geçmişiyle yüzleşsin, sonra bizlere iftira atmaktan vazgeçsin" diyerek, şu soruları yöneltti: "Ortahisar Belediyesi sizin yönetiminizdeyken, neden SGK ve vergi borçlarını ödemediniz? Belediyeyi neden ve nasıl böyle bir borç batağına soktunuz? Hakkınızdaki savcılık soruşturmasının gerekçesi nedir? Önce bunlara cevap verin" ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Trabzon'da Çebi'den Batmaz'a fotoğraflı yanıt "Tüm engellilere yönelik saygısızlıktır"

Trabzon Haber Haberleri