Gaziantep Milletvekili Gürban haddini aştı! Trabzon ve Rizeliler için tepki çeken sözler

Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban'dan, Trabzon ve Rize için tepki çeken açıklamalar geldi.

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, sosyal medya üzerinden Trabzon ve Rizeliler için tepki çeken ifadeler kullandı.

Trabzon ve Rizelileri hedef alan Mehmet Mustafa Gürban, " Mehmet Mustafa Gürban. 45 yaşında askerliğini yapmış, üniversite mezunu, 2 çocuğu var. Hali hazırda milletvekili. Masrafsız evlat! Rizeli, Trabzonlu bir aile beni evlatlık alırsa kütüğümü üstlerine alırsa bende artık Rizeliyim, Trabzon’luyum diyebilirsem, siyasette ve iş hayatımda ilerleyebileceğimi düşünüyorum. Talipli çıkmazsa milletvekilliğinden istifa edip Esad’a mektup yazacağım, “dedem Süleyman Şah’ın torunuyum, beni Suriye vatandaşı yap” diyeceğim. Başka türlü Türkiye’de rahat yaşamanın yolu yok!" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, yaptığı paylaşım sonrası yoğun şekilde tepki aldı.

Eleştiriler sonrası yeni bir paylaşım daha yapan Gürban, "Benim 2. memleketim Trabzon" ifadelerini kullanırken, sözlerine, "Benim Trabzonlular Rizeliler ile bir problemim yok ama sürekli torpille atanan yükselen o bir grup var, bir yerlere yakın olan. Ben ve Halk artık buna isyan ediyor. Yeter diyor, yeter" ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri