Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne anlamlı bağış

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, hayırsever iş insanı Kemal Kahraman tarafından bir ultrasonografi cihazı bağışlandı. Cihaz, ameliyathane hizmetlerinde kullanılacak.

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Kemal Kahraman tarafından bir adet Ultrasonografi cihazı bağışlandı. Kemal Kahraman, hastaneye hasta olarak başvurmuş, yapılan ultrasonografi sonrası aldığı hizmetten memnun kalarak, sağlık hizmetine katkıda bulunmak amacıyla bir cihaz bağışlama kararı almıştır.

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Rıza Aydın, bu anlamlı bağışın hastanenin hizmet kalitesini artıracağını belirterek, “Kemal Kahraman’ın yaptığı bu bağış, hem hastanemiz hem de hastalarımız için önemli bir destek. Hayırseverlik, insan sağlığına verilen en güzel katkıdır ve bu örnek bağış, başka hayırseverlere de ilham olacaktır. Kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bağışlanan Ultrasonografi cihazı, hastanemizin ameliyathanesinde kullanılmak üzere teslim alınmıştır.

Anestezi Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Şen de yaptığı açıklamada, "Bu cihaz, özellikle ameliyathanemizde yapılacak operasyonlarda genel - rejyonal anestezi, sinir blokları, hasta takip ve tedavilerinde çok önemli kolaylıklar sağlayacaktır.

Hasta ve anestezi güvenliği için çok önemli bir katkı olmuştur. Sağlık hizmetlerimize katkı sağlayan bu tür bağışlar, hem bizler hem de hastalarımız için büyük bir nimettir. Kemal Bey’e bu anlamlı bağışından dolayı teşekkürlerimizi sunarız." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri