Karakullukçu törenle uğurlanacak

Trabzon’a yaptığı hizmetlerle unutulmayacak isimler arasında yer alan eski belediye başkanlarından Orhan Karakulluk’çu, yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

Trabzon’da 1984-1989 yılları arasında belediye başkanlığı yapan ve önemli hizmetlerde bulunan Orhan Karakullukçu’nun vefatı, şehirde büyük üzüntüyle karşılandı.

87 yaşında hayata veda eden Karakullukçu için yarın (23 Eylül Pazartesi) saat 11.00’de Meydan'da yer alan Trabzon Büyükşehir Belediyesi binası önünde tören düzenlenecek Karakullukçu’nun cenazesi öğle namazına müteakip İskenderpaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Sülüklü'deki aile kabristanında defnedilecek.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Karakullukçu’nun Trabzon’a olan katkılarının unutulmayacağını söyledi.

Başkan Genç, “Merhum Orhan Karakullukçu başkanımız, mütevazı kişiliği, değerli hizmetleri ve projeleriyle Trabzon’da iz bırakmış bir isim, unutulmayacak bir değerdi.

Şehrimize katkılarıyla her zaman hatırlanacak ve minnetle anılacaktır. Son görevimizi yaparak kendisini ebediyete uğurlayacağız. Mekanı cennet olsun" dedi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri