KTÜ Rektörü Çuvalcı öğrencilerle yemekte buluştu

Öğle yemeğinde öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı kendisine iletilen sorunları dinleyerek, gençlerle fikir alışverişinde bulundu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, öğle yemeğini, öğrenci yemekhanesinde yiyerek gençlerle bir araya geldi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, öğrencilerin görüş ve önerilerini dinleyen KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, onların beklentileri hakkında bilgi aldı.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Çuvalcı, “Öğle yemeğimizi, Üniversitemizin en değerli parçası olan öğrencilerimizle birlikte yedik.

Gençlerimizle bir araya gelmek ve onların önerilerini dinlemek, bizler için çok değerliydi. KTÜ olarak her zaman öğrenci odaklı bir yönetim anlayışı benimsiyoruz ve onların en iyi eğitimi alabilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri