Kültür Yolu Festivali basın ekibinden "Trabzonspor" geri adımı!

Kültür Yolu Festivali basın ekibi, Resul Dindar'ın Trabzonspor forması giydiği karelerin servis edilmemesine gelen tepkiler sonrası geri adım attı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Trabzon’da düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin ikinci gününde sahnede Türk halk müziği sanatçısı Resul Dindar yer aldı.

Resul Dindar, verdiği konserin büyük kısmında sahnede Trabzonspor formasıyla yer alırken, Kültür Yolu Festivali basın ekibinin servis ettiği fotoğraflarda bu anlara dair kare yer almaması tepki çekti.

Haber61 gündeme getirdi, geri adım attılar

Birçok kişi, "Kültür Yolu Festivali'nde Trabzonspor sansürü var mı" şeklinde yorumlar yaparken, Haber61 de olayı gündeme taşıdı.

Haber61'in gündeme getirdiği olay sonrası, Kültür Yolu Servisi basın ekibi, servis ettiği fotoğrafları güncelleyerek, Dindar'ın Trabzonspor forması giydiği ana dair bir kareye de yer verdi.

Kültür Yolu Festivali eleştiri oklarının hedefinde

Kültür Yolu Festivali'nin Trabzon ayağında Trabzon dinamiklerinin görmezden gelinmesi ve şehrin Trabzonspor hassasiyetinin dikkate alınmaması tepki çekmiş durumda.

Kültür Yolu Festivali'nde daha önce de, "Trabzon'a Değer Katanlar" programında, Trabzon'a ve Trabzonspor'a dair sosyal medyadan harekete varan paylaşımda bulunan Baki Asiltürk'ün konuşması olması infial yaratmış, bordo mavili ekibin taraftar grupları da bu karara sessiz kalmamıştı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Kültür Yolu Festivali basın ekibinden Trabzonspor sansürü!

Trabzon Haber Haberleri