Maçkalılar Derneği yeni sezona ‘Merhaba’ dedi

Trabzon Maçkalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği yeni sezona sade bir törenle ‘Merhaba’ dedi.

Trabzon Maçkalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Türk Halk Müziği Topluluğu yeni sezona sade bir törenle ‘Merhaba’ dedi.

Dernek binasında gerçekleşen sezon açılışına dernek başkanı Soner Konak, yönetim kurulu üyesi Hasan Basri Bal, koro şefi Ünal Özel ve Türk Halk Müziği Topluluğu elemanları katıldı.

Yaz döneminde başkanlığa seçilen Soner Konak yaptığı açıklamada yeni bir oluşum içerisine girdiklerini ve bu oluşum içinde de vazgeçilmezleri olan Türk Halk Müziği korosunun mutlak suretle olması gerektiğine vurgu yaparak “Her ne kadar yeni gelsek de aslında geri geldik. Biz hep buradaydık. Şimdi birbirimize daha yakınız. Bu grubumuzla birlikte inşallah güzel bir sezon geçireceğiz. Her zaman arkalarındayız ve desteğiz” dedi.

Müzik Koordinatörü emekli eğitimci Fatih Yavuz da her zaman olduğu gibi birlik beraberliğe bu dönem daha çok ihtiyaçları olduğuna dikkat çekerek “Sizlerin huzurunda yeni başkan ve yönetim kurulumuzu bir kez daha tebrik ediyor başarılar diliyoruz. Bizler emekçiyiz ve bu kültürü bir şekilde yaşatmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince de yaşatacağız. Bu doğrultuda arkadaşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz ve inşallah güzel konserler izlettireceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından bayan solistlerin kendi el lezzetleri katılımcılara ikram edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri