MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar: "Başımız dik şekilde yolumuza devam ediyoruz"

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar açıklamalarda bulundu.

Trabzon yerel basın temsilcileri ile sohbet toplantısında bir araya gelen MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, ülke ve yerel gündem üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cumhur ittifakının önemine değinen MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, "Bizim vatan bayrak millet sevgimiz her şeyin önünde gelir. 55 yıllık köklü bir siyasi partinin temsilcileri olarak günlük plan ve çıkar hesabı peşinde değil ülkemizin birlik ve dirliği noktasında üzerimize düşen ne varsa yaparız. Biz Cumhur ittifakını önemsiyoruz çünkü içeride ve dışarıda küresel emperyalizme meydan okumasak dik durmasak ülke olarak bedelini çok ağır öderiz" şeklinde konuştu.

"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ SONUNA KADAR KORUYACAĞIZ "

"MHP Trabzon teşkilatları olarak birlik ve beraberliklerini koruduklarını kaydeden MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, " Bizim için siyaset önce erdemli önce ahlaklı olmayı gerektirir. Başımız dik bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Veremeyeceğimiz hiç bir hesap yok. Başarımız birlik ve beraberliğimiz bazı şer odakları rahatsız edebilir. Biz art niyet ve ihanet olmadıkça her türlü eleştiriye de açığız" dedi.

"SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER ZAMAN VATANDAŞİN YANINDAYIZ"

Sürekli halkın içinde vatandaşın yanında olduklarını belirten Ayar şunları söyledi: "Seçimden seçime sandıktan sandığa bir siyaset anlayışı bize göre değil. Biz her zaman toplumun her kesimi ile birlikteyiz. Liderimiz Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli'de bu noktada çok hassas ve bizi sürekli motive ederek gücümüze güç kalmaktadır."

ÖMER AYAR'IN ACI GÜNÜ

Trabzon basını ile buluşma akşamında amcasının kalp krizi sonucu ölüm haberini alan Ayar, acı üstüne acı yaşadı. İki ay önce amcası Salih Ayar'ı kaybeden MHP İl Başkanı Ayar bu kez de diğer amcası Hüseyin Ayar'ı kaybetti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri