Önceki dönem Baro Başkanı Duygu Keleş Aydın'dan veda: "Bu gururu her zaman taşıyacağım"

Trabzon Barosu önceki dönem başkanı Av. Duygu Keleş Aydın, seçimin ardından açıklama yaptı.

Trabzon Barosu'nda Av. Duygu Keleş Aydın ve Av. Hakan Orhan arasında yaşanan seçim heyecanında kazanan taraf Av. Hakan Orhan oldu.

Seçimde Av. Duygu Keleş Aydın 323 oy alırken, Av. Hakan Orhan 494 oy alarak Trabzon Barosu'nun yeni başkanı seçildi.

Önceki dönem baro başkanı Av. Duygu Keleş Aydın açıklama yaparak, "Seçimler bir yarıştır ve elbet kazananı kaybedeni olacaktır. Kaybettiğim yalnızca seçimdir ve kazancımı bu satırlara sığdırmam mümkün değildir.

HUZURLA GÖREVİMİ TESLİM EDİYORUM
2022 yılında devraldığım bu görevi layıkı ile yerine getirmenin,görevimin son gününe kadar mesleğim ve meslektaşlarım için elimden gelen ne varsa yapmamın,yeniden Başkan olmak için seçim çalışması yapmak yerine hala sorumluluk bende iken yarım kalan işleri tamamlamaya çalışmanın verdiği iç huzurla görevimi teslim ediyorum. Bu süreçte bana omuz veren,yanımda yürüyen,inanan,güvenen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.

BU GURURU HER ZAMAN TAŞIYACAĞIM
Trabzon Barosunun 100.yılında Baro Başkanı sıfatıyla Cumhuriyetle yaşıt Baromuzda hizmet edip Trabzon Barosunun 2. kadın başkanı olmanın gururunu her zaman taşıyacağım.

Trabzon Barosu Başkanlığına seçilen Av. Hakan Orhan ve ekibini kutluyorum ve seçim sonuçlarının Baromuz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri