Ortahisar Belediyesi 2025-2027 tahmini bütçesi onaylandı! Yüzde 60 artış var

Ortahisar Belediyesi'nin 2025-2027 tahmini gelir ve gider bütçesi oy birliği ile onaylandı.

Ortahisar Belediyesi Ekim ayı meclis toplantıları bugün yapılan oturum ile sona erdi. Başkan Ahmet Kaya'nın başkanlığında yapılan toplantıda 2025-2027 mali yılları tahmini gelir ve gider bütçesi görüşüldü.

Toplam tahmini bütçenin 2 milyar 770 Milyon TL olması yapılan oylama ile kabul edildi.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Oylama sonrasında söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Zeki Kavanoz, 'Bütçemizin Ortahisarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Eksiklikler var gelir gider noktasında bağışlar yüksek tutulmuş. Fen işleri ve imar konusunda olumlu görmüyoruz. Bunların hizmete dayalı olduğunu düşünmüyoruz. Takipçisi olacağız. Seçim zamanı verilen sözler sanırım ilk yıl yapılamayacak, onlara uygun rakamlar burada yok gibi. Hayırlı olsun diyelim. Bizler de takipçisi olacağız.' şeklinde konuştu.

BÜTÜN SÖZLER YERİNE GETİRİLECEK

CHP Grup Başkanvekili Cüneyt Zorlu ise, 'Bir önceki bütçeye göre yüzde 60 artış var. Borçlarımız var, eskiden gelen. Bir çok projenin bütçenin içinde olduğunu arkadaşlarımız görecekler. Verdiğimiz bütün sözleri yerine getireceğimizi göreceksiniz. Hayırlı olmasını diliyorum.' dedi

ORTAK AKILLA HİZMET EDECEĞİZ

Son olarak söz alan Ahmet Kaya, 'Hepinize güveninizden dolayı teşekkür ediyorum. Önemli bir rakam hepimize emanet. Hepimiz bu rakamı değerli görüp her kuruşunu en verimli şekilde kullanacağız. Birbirimizi dinleyerek yol alacağız. Trabzon'umuza kalıcı eserler bırakacağız.

Hep birlikte bu büyük kaynakları verimli kullanıp eserler bırakmak için ben ortak akla inanan bir insanım. Değerli meclis üyelerimizin her birinin fikirlerinden faydalanarak bu hizmetleri yapacağız' ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri