Ortahisar Yazar Buluşmaları’nda yeni gelişme! O yazardan hamle geldi

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi’nce “Ortahisar Yazar Buluşmaları” etkinliğinde tartışmalar devam ediyor. Etkinliğe katılacak olan Hikmet Hükümenoğlu katılmaktan vazgeçtiğini açıkladı.

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Ortahisar Yazar Buluşmaları etkinliğinde tartışmalar devam ediyor.

“Ortahisar Yazar Buluşmaları” etkinliği kapsamında 49 isim, üç gün boyunca Ortahisar Belediyesi’nde şöyleşi, dinleti ve imza günü düzenleyecek.

Etkinliğe katılacak olan Yazar Hikmet Hükümenoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada etkinliğe katılmayacağını duyurdu.

Hükümenoğlu, şu ifadelere yer verdi: “Sosyal medyada çıkan bazı asılsız ve provokatif haberler yüzünden Trabzon'da yapılacak olan Ortahisar Yazar Buluşmaları'na üzülerek katılmama kararı aldım. Etkinliğin gerginlikten uzak, huzurlu ve verimli geçmesini diliyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri