Resmi Gazete'de yayımlandı! Trabzon'a önemli atama

Trabzon'da Vakıflar Bölge Müdürü değişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile atamalara ilişkin kararname Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü İsmet Çalık görevden alınırken, Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü olarak atandı.

Reşat Asrak kimdir?

Reşat Asrak, 1974 yılında Kastamonu'da doğdu.

İlk ve orta öğrenimini Kastamonu'da tamamladı. Üniversite öğrenimini 1992-1996 yılları arasında 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nde tamamladı.

1996 yılında Trabzon Köprübaşı ilçesinde öğretmenlik mesleğine başladı. Kars-Selim asker öğretmen, Daday, Pınarbaşı, Taşköprü ilçelerinde öğretmen, müdür yardımcısı, müdür başyardımcısı, okul müdürü kademelerinde görev aldıktan sonra 2014-2015 yıllarında Bolu Mengen ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı.

18 yıllık Milli Eğitim hizmetinin ardından 2015 yılının Ağustos ayında Kastamonu Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda kurucu il müdürü olarak göreve başladı.
2019 yılında da Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü görevine atandı.

2016 yılında Birlik Vakfı Kastamonu Şubesinin kurucu şube başkanlığı görevini üstlendi, 2022 yılına kadar da bu görevini sürdürdü.

Sivil toplum kuruluşlarında, vakıf ve derneklerde aktif olarak görev aldı. Halen Seyyid Zülfikar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Evli olup 3 çocuk babasıdır.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri