Selçuk Bayraktar Trabzon Bilim Merkezi açılışında konuştu: "Rekorlar kırdık..."

Trabzon’da yapımı tamamlanan Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Trabzon’da Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nin açılışı Selçuk Bayraktar ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın da katıldığı törenle açıldı.

Açılışa Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Şen katıldı.

"BİLİM İNSANLARI YETİŞECEK"

Açılışta konuşma yapan Selçuk Bayraktar, "Buranın manevi değeri bizler için çok büyük. Kalıcı bir eser. Baba toprağımızdayız. Trabzon Özdemir Bilim Merkezi, adalet iyilik ve merhamet değerlerinden aldığı ilhamla büyüyecek. Bilim insanları yetişecek. Astronomi ve havacılığa, tasarımdan bilime gastronomiye kadar atölyeler kuracak. Öğrenciler keşfetmenin tadını çıkartacak. Oku diyen bu kutlu emri en güzel şekilde yerine getirecekler" dedi.

"TEKNOFEST REKORLARINI KIRDIK"

Son yollarda çok başarılı işlere imza attıklarını kaydeden Bayraktar, "20 senelik milli SİHA mücadelemiz tüm yurda yayıldı. TEKNOFEST rekorlarını kırdık. 6 yılda 10 milyon ziyaretçi TEKNOFEST’lere katıldı. Bilim Merkezimiz hayırlı olsun" diye konuştu.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri